Mailing Company Ninove

Postale verzending

Mailing Company Ninove is Mail ID gecertificeerd. Dit wil zeggen dat elk adres wordt omgezet in een speciale barcode. Door het meeprinten van deze barcode heeft bpost minder werk voor de sortering en kan de allerlaagste portkost worden toegekend.

Tot C5-formaat worden mailings machinaal verwerkt (op voorwaarde dat alle elementen machinaal vulbaar zijn natuurlijk). Voor formaten groter dan C5 maakten we jaren geleden de bewuste keuze om voor die formaten geen machines aan te schaffen, maar om deze verwerkingen manueel te doen. Onze prijzen blijven echter gebaseerd op een machinale verwerking.

Buiten de manuele verwerkingen die we intern doen, doen we ook beroep op onze eigen zelfstandige thuiswerkers. Het voordeel van thuiswerkorganisatie is een hoge flexibiliteit. We kunnen immers gemakkelijk indien nodig avonden en weekends benutten om dringende jobs klaar te krijgen.

Vermits de handling de laatste schakel in een lange ketting is, kunnen eventuele opgelopen vertragingen enkel nog door ons worden ingehaald. Onze klanten hebben steeds de zekerheid dat we ons beste beentje voorzetten om ten allen tijde de mailing op tijd gepost te krijgen.

Handling hoeft niet altijd een mailing als doel te hebben. We doen uiteraard ook verwerkingen voor andere doeleinden.

Postale verzending
Bekijk Postale verzending
Instagram