Mailing Company Ninove

Diamond Painting

Diamond Painting? Tot een half jaar geleden kenden we het zelf niet. Wat is het eigenlijk?
Simpel uitgelegd is dit het maken van een schilderij met gekleurde kristallen steentjes. Elke canvas met zelfklevende laag wordt geleverd met de nodige steentjes per kleur verpakt, een pincet om de steentjes in de kleeflaag te bevestigen en een schudbakje. Meestal worden er ronde steentjes gebruikt maar er bestaan ook vierkante steentjes.

We merkten dat de meeste Diamond Paintings in Nederland worden besteld en hebben besloten om een eigen webshop te maken om rechtstreeks in België deze producten aan te bieden. In onze webshop kan je niet enkel de klassieke Diamond Paintings bestellen maar ook kaarten, stickers en kadertjes speciaal voor kinderen.
We zijn de webshop ook aan het uitbreiden met gadgets, batterijen, mondmaskers (die we hopelijk niet lang meer zullen nodig hebben). Begin juni verwachten we trouwens ook een levering van “Rode Duivels” artikelen (die we hopelijk dan wel zo lang mogelijk zullen kunnen gebruiken 😉)

De meeste bestellingen zulllen per post of koerierdienst worden geleverd. In het bestelproces kan je echter ook aanduiden om jouw bestelling te komen afhalen in een locker op ons adres te Ninove. Ondertussen plaatsten we een derde lockerkast, vooral omdat die nodig bleek om op dit moment de bestellingen van eindwerken in te plaatsen. Met onze 30 lockers moeten we ons echter ook geen zorgen maken om bestellingen uit onze webshop te kunnen klaarleggen voor afhaling.

Het idee om Diamond Paintings te maken van een eigen foto is er ook maar het zal nog even tijd nemen om dit project volledig uit te werken. Zeker is dat deze Diamond Paintings van eigen foto intern bij Mailing Company zullen worden gemaakt.
We hopen alvast dat geïnteresseerden eerder bij ons in België zullen bestellen dan bij onze overburen. Het drukwerk voor evenementen, voor horeca, voor verenigingen zal nu langzaam terug op gang komen. Hopelijk worden dank zij deze webshop de verloren inkomsten van het laatste jaar wat goedgemaakt.

Diamond Painting
Bekijk Diamond Painting
Instagram